2015-2016

Hangadó 2015

Hétfő este volt Körmend Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében a Hangadó, a Vas Megyei Alapfokú Művészeti Iskolák közös hangversenye. Celldömölk, Szentgotthárd, Vasvár és Körmend Alapfokú Művészeti Iskoláinak növendékei játszottak a közös koncerten. Minden növendéknek és felkészítő tanáraiknak gratulálunk a színvonalas produkciókhoz! Köszönjük a zongorakísérők közreműködését!

Köszönjük Körmend Város Polgármesteri Hivatalának és Bebes István polgármester úrnak, hogy rendelkezésünkre bocsájtotta a Dísztermet a koncert megrendezésére! Köszönjük továbbá a Polgármesteri Hivatal és a Művelődési Ház munkatársainak, illetve a zenetanár kollégáknak a segítséget a rendezvény lebonyolításában!

Köszönjük a Kölcsey Utcai Általános Iskola és a Somogyi Béla Általános Iskola Szülői Szervezeteinek és az UNIQA Biztosítónak a támogatást a koncertet követő fogadás megrendezéséhez!

Teljes cikk és képgaléria >>>

Tanévnyitó ünnepély

Ma dálután volt a Kölcsey Általános Iskolában a Tanévnyitó. Tagiskolánkból Csata Katalin 2. osztályos fuvolás növendékünk szerepelt. Zongorán kísérte Porpácziné Tóth Cecília tanárnő, felkészítő tanára Tóthné Dér Enikő. Köszönjük Katinak a produkciót, tanárainak a közreműködést és a felkészítő munkát!

Oldalak